Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Fifa 12 ... Kod wykorzystany..

NaveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam... wczoraj zakupiłem nowego laptopa... no i jak wiadomo... trzeba odpalić grę...

mianowicie.. pożyczyłem dziś od kolegi fife 12, instaluje origina wszystko git... aż do pewnego czasu... próbowałem dodać fife 12 do origina, ( z tego co wiem, inaczej się nie da ).. i było ok.. dopóki nie chciał kodu.. wpisałem kod ten co był na okładce... ale kolega go już zapewne wykorzystał, i tak równiez pisało, że kod został wykorzystany.

Czy istnieje jakiś sposób aby pograć w fife bez tego kodu ?.. Lub wytargnięcia skądś kodu >?

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Podasz jakoś bardziej to rozwinięte ?.

Nie korzystałem z bardziej rozbudowanych gier.. bo miałem słabego kompa i mogłem pomarzyć o fifach itd...

Opublikowano
Czy istnieje jakiś sposób aby pograć w fife bez tego kodu ?.. Lub wytargnięcia skądś kodu >?

Po prostu na Origin zaloguj się na konto kolegi ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nie bo

Ale zarówno on jak i ja będziemy normalnie mogli grać on-line itd ? :)

Może tylko jedna osoba grać online, jeśli twój kumpel będzie u siebie grał online to ty w tym czasie nie możesz bo go wyloguje.... ale wtedy jak on gra online możesz grac offline.

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...